Muligheder


Dansk Montage & Sikring har bevæget sig mod nye horisonter, og tilbyder nu at montere diverse kraner på dine arbejdsbiler, samt give jer som har brug for den ekstra plads, muligheden for at få lavet jeres chassis biler til boks/liftbiler i høj kvalitet, med sikker opsætning.

Så kontakt os og få en samtale hvor der bliver lagt slagplan på hvornår, og hvordan monteringen af lige det du ønsker skal finde sted.
Det bliver ikke mere solidt end hos Dansk Montage & Sikring

Lad opbygninger

Vi har kun haft positive oplevelser med montering af lade af træ/aluminium og kraner på diverse arbejdsbiler, og som kunde kan du trygt komme til os med dine tanker og ideer til hvordan det skal monteres, så det giver mest mulig brugbarhed for dig.

Det ovenstående eksempel viser en Mercedes Sprinter Chassis bil med eftermonteret lad og kran, det er dog helt bestemt muligt at få lavet en lignende opsætning på chassis biler fra andre mærker.

Boks/lift opbygninger

Vi har igennem 2021 og 2022 fået en del erfaring med opsætningen og montering af boks/lift biler. Dette betyder at du som kunde trygt og sikkert kan komme til os med din chassis bil, og få lige præcist den konfiguration der passer til dig og dine behov.

Vi tilbyder også at du kan få monteret lift på eksempelvis dine kassevogne, som kan bruges til arbejdet eller de gangbesværede i familien.