Bil indretning

Når du vælger at få lavet bilindretning hos os, så vi giver dig en hurtig løsning tilegnet til dine forventninger, med produkter i top kvalitet fra en af vores reol producenter. Vi samarbejder med nogle af de bedste leverandøre på markeret som Bott, Modul-system og Sortimo. Derfor kan vi hjælpe dig med reoler til alle lejligheder.

Varer og værktøj, der i værste fald vælter rundt i varevognen, er ikke en løsning som frigør ressourcer hos dig, snarere tværtimod. Og du er nok også enig i, at det er knap så sikkert at køre rundt uden en bilindretning, som holder godt fast i dine varer og værktøjer. Derudover giver en nøje og personligt indrettet varevogn også et langt bedre overblik, så du bruger færre ressourcer på at finde det, du skal bruge. 

Bilindretning er ideelt for lagerhåndtering og værksted på farten og kan derfor være oplagt mulighed for en lang række af brancher og fagfolk.

Lad os tegne din nye bilindretning

Vi indretter din varebil efter dine ønsker og behov.

Vi tegner din indretning i 3D program, så du kan se hvordan det ser ud, og vi sørger du udnytter pladsen optimalt

I samarbejde med dig og vores erfaring inden for indretning af biler, skabes den helt rigtige løsning til dig, hvor ergonomi, vægt og arbejdsmiljø er højsædet. Vi samarbejder med mange forskellige reol producenter, så om du vil have Bott, Modul-system eller Sortimo så står vi klar til at hjælpe. Lad os finde den optimale løsning til dig, mens du passer dit arbejde og det du er god til.


Forsvarlig testet og godkendt

Udviklingen af bilindretning fra de forskellige producenter er baseret på mange års erfaring. Deres produkter produceres i holdbare materialer i bedste kvalitet og altid med tanke på vægt, optimering og sikkerhed. 

Det er din garanti for materialer i høj kvalitet, der matcher de forskellige krav til  at opnår TÜV erklæring og klare crash tests.